22.04.2010 13:25, Duri, Komentárov: 0
OutRage

OutRage

Prebite sa na slobodu.


Nová „mláťačka“ od Emc Games nás zavedie do dobre známej spoločnosti – zombíci a mutanti rôznych tvarov plieniaci ulice veľkomesta. Príbeh sa točí okolo trojice väzňov, ktorí sú po tejto invázii okamžite vypustení z ciel so zbraňami v ruke.
 
Ďalší priebeh poznáme snáď všetci - prestrieľať sa až k poslednému bossovi a uštedriť mu ranu z milosti. Hoci všetko pôsobí ako otrepané klišé, ktoré tu máme po miliónty raz, nesmieme zabudnúť, že sa jedná o freeware projekt a to veru veľmi vydarený.

Na začiatku si zvolíte jednu z troch vyššie spomenutých hlavných postáv - Admir, Habib a Anna - ktoré sa od seba výrazne líšia. Prvá z nich používa ako základný útok päste v kombinácii s lopatou a primontovaným plameňometom na ruke.  Druhá, ovenčená kilami nábojov, si vystačí s guľometom a poslednou hrdinkou je žena (otázkou ostáva, či sa náhodou nejedná len o samé ženy), ktorá si smelo vykračuje s nabitou brokovnicou.
 
Boje sú zvládnuté na jednotku, aj keď niekomu môžu občas pripadať mierne neprehľadné a chaotické. Počas nich neustále hrá celkom počúvateľná hudba a aj grafický kabátik, do ktorého je OutRage navlečený, sa vydaril. Síce sú monštrá „kocka na kocke“ a nejaké tie ostrejšie textúry by sa do prostredia hodili viac, nemožno povedať, že je spracovanie vyslovene zlé.
 
OutRage hráčov zaujme najmä bojovými chvatmi hlavného tria charakterov a poteší dlhou hracou dobou. Ak ste fanúšikmi hracích automatov, táto freewarovka je povinnosť!

Hodnotenie: 9
 
Výrobca: Emc Games
Testovaná platforma: PC
Ovládanie: kláves Q a E pre útok, kláves W pre útok zbraňou, šípky pre pohyb
Multiplayer: Áno, na jednom počítači



Duri
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia:
Žáner: Akčné
Vychádza na platformy:
Oficiálna stránka:
Karta hry:
Ovládanie:
Plusy:
Mínusy:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012